And in the end it is not the years in your life that counts, it is the life in your years
Home Paul Kavanagh / My Life / Who Am I / "Wotif" Questions

"Wotif" Questions

25 “Wotif” Questions......

1.       If you had only 24 hours to live, what would you do?

Answer: Watch Arsenal, eat great food, be with my family and above all else laugh out loud as much as possible.

2.       If someone's underwear was showing, would you tell them?

Answer: Yes of course I would, but in the funniest way possible

3.       If the whole world were listening, what would you say?

Answer: I would like to say something meaningful, but would possible end up saying something daft just to get a smile and add some laughter to the world. But maybe it would be "treat others as you yourself would want to be treated"

4.       If one song were to describe your life, what song would it be?

Answer: “When the going gets tough, the tough get going”, although I hate the song

5.       If you could ask God any one question, what would it be?

Answer: Why?

6.       If you could be a super-hero, which one would you be?

Answer: Denis Bergkamp. He is my super-hero

7.       If you could choose how you were going to die, what would you choose your death to be?

Answer: Sudden and in a blaze of glory.

8.       If you could date a celebrity, who would you choose?

Answer: Too many to choose from, but maybe Kelly Brook.

9.       If you could have only one food for the rest of your life which food would you choose?

Answer: It would be a drink and has to be Coke

10.   If you discovered a new island, what would you name it and why?

Answer: Roska, It was my mums signature on her works of art

11.   If you could do any job, what would you like to do?

Answer: Either manage Arsenal, or be a chocolatier

12.   If you had to choose, would you give up your sight or your hearing?

 Answer: It would have to be my hearing, need my sight far more

13.   If you were given a choice between being given great wisdom or great wealth, which would you choose?

Answer: I would prefer great wisdom far more, the other would follow

14.   If you were given three wishes, what would you wish for?

Answer: 1. Ever repeating 3 wishes, ever lasting health, and Arsenal to win the Champions league by winning 5-0 over Real Madrid

15.   Your doctor has just told you that you have a month to live, what would you do in that stretch of time?

Answer: see the answer to question 1 and multiply it by 30

16.   If you had time machine and you could be transported to any time, the past or the future. What time would you choose?

Answer: The days of King Richard the Lionheart.

17.   If you could have dinner with any 5 people (dead OR alive), who would you choose?

Answer: Malcolm X, Maggie Thatcher, Denis Bergkamp, Grace Kelly and Ali

18.   If you were the President of the USA for a day, what would you do?

Answer: Ban Americans ever going to another country, except on holiday

19.   If you had to spend 100 days on a desert island, what five things would you take with you ?

Answer: My laptop, enough Coke to see me through, a camera, a loose woman, and, a lighter

20.   If you were down on your luck, would you seek the advice of a palm reader?

Answer: No, don’t believe in it.

21.   What would you do if you lost your bathing suit while you were swimming?

Answer: Just keep on swimming

22.   If you could have any one supernatural power (flying, being invisible), which would you choose ?

Answer: Invisible would be really cool, that’s what I would pick

23.   If you could say a sentence which the whole world could hear, what would you say?

Answer:”smile and the world smiles with you, laugh out loud and the world is instantly a better place”

24.   If you were given a choice to live as long as you want, how long would you like to live?

Answer: Exactly 100 years. It would be the perfect number

25.   What if your cell phone fell in the toilet, what would you do?

Answer: Leave it, the dam thing is never that important.

Made by Webfactory Bulgaria WF
© 2008 Paul Kavanagh. All rights reserved.